Contract en Salaris

Contract

Het streekziekenhuis Nickerie biedt je een contract voor 6 maanden. In deze periode heb je recht op 12 dagen vakantie, die je in overleg met je collega’s en leidinggevende op kunt nemen. Je werkt net als in Nederland alle diensten, waarbij je relatief vaker dan hier ANW-diensten doet.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Huisvesting wordt door het ziekenhuis geregeld en betaald. Dit is een soort appartementencomplex naast het ziekenhuis waar de appartementen in drietallen bewoond worden. Internet en airco is aanwezig. Daarnaast krijg je een fiets en simkaart in bruikleen. De helft van je ticketprijs krijg je bij aankomst in SRD´s betaald. Voor het regelen van visum en werkvergunning krijg je 2000 srd. Ziektekosten in Suriname worden door het ziekenhuis gedekt, maar geadviseerd wordt om een reisverzekering met ziektekostendekking af te sluiten.

Salaris

Het salaris bedraagt 10.000 srd/maand. Dit is ongeveer 240 euro en voldoende om in Suriname rond te komen. Helaas is de SRD steeds minder waard geworden de afgelopen jaren en het leven duurder.